A férjem ajándéka

Az ember követ el hibákat az életes során. Természetesen ezek lehetnek nagyobbak, vagy kisebbek, és vannak olyanok is, amik örök hibák maradnak, mert akárhogyan is igyekszünk, akárhány ezerszer is fogadjuk meg, hogy változtatunk rajta, és hogy többé nem követjük el, hiszen nagy kellemetlenséget okoztak, valahogy egy-két hét elteltével mindig sikerül elfelejtenünk ezt az érzést, és újra és újra elkövetjük a hibát. Én is ilyen vagyok, egy – két dolog mindig előfordul, amit már ezerszer megfogadtam, hogy többé nem lehetséges.

Ilyen például az, hogy lemerül a telefonom, ráadásul úgy, hogy nem figyelek rá, és ezért nem is vagyok rá felkészülve, és nem is figyelmeztetek senkit, hogy nem azért tűnök el, mert problémám van, hanem mert egyszerűen csak lemerül a készülék. Persze a férjem számtalan esetben nagyon nehezményezte ezt, mert amíg haza nem értem azon gondolkodott, hogy merre induljon, merre keressen, lehet-e valami bajom, vagy épp megint csak elfelejtettem feltölteni a telefonom, a kábel pedig szokás szerint nincs a kocsiban. A kábel, amiből már majdnem minden táskámban van legalább egy pót, de hát ugye pont akkor amikor kell tényleg sosincs nálam.

Éppen ezért valamelyik este egy ajándékkal várt, amit a GrandStores oldaláról rendelt, és nem volt más, mint egy powerbank, hogy soha többé ne forduljon elő, hogy a telefonom lemerül. És elmondta, hogy arra ő fog odafigyelni, hogy ez a kis powerbank mindig fel legyen töltve és mindig a kocsi kesztyűtartójában legyen. Így talán védve leszek a továbbiakban ettől a problémától, és legfőképpen ő az aggódástól. Így pedig tényleg mondhatom, hogy mind a ketten jól járunk a kis ajándékkal.