Ha tökéletes csapatot keresel

Én háziasszonyként sosem gondoltam, hogy valaha elő fog fordulni, hogy kiengedem a takarítást a kezemből, de be kell valljam, hogy a két kisgyerekünk, a munka és a mindennapi teendők, na és persze a sport mellett nem jut elég időm arra, hogy rendben és maximálisan tisztán tartsam a házat. Nagyon sokáig küzdöttem ezzel a feladattal, de egészen egyszerűen most már túl sok mindent kellene háttérbe szorítanom, és nem fér bele az időmbe. Így hát keresni kezdtem egy megbízható céget, mert hát az ember nem mindegy, hogy kit enged be az otthonába.

Az egyik nagyon jó barátnőm ajánlotta is a https://kjtakaritas.hu/ csapatot, hiszen nála már egy éve ők takarítanak, és nem csak hogy hihetetlen módon meg van velük elégedve, de nagyon barátságosak, és azt meséli, hogy mindig nagyon kedvesek is ha találkoznak a takarítás alkalmával. Iszonyatosan rugalmasan meg lehet velük beszélni, hogy mikor menjenek, így nem zavarják sosem sem őt, sem pedig a családot, ha pedig előfordul, hogy valamelyik gyerek beteg, és otthon van, ők pedig érkeznek takarítani, közel annyira odafigyelnek, mintha a saját gyerekük lenne nehéz helyzetben. Kedvesek vele és figyelnek rá, hogy ha elalszik véletlenül se ébresszék fel. Jól elbeszélgetnek és már-már baráti viszony alakult ki a nála takarítókkal.

Ezek alapján én is felvettem velük a kapcsolatot, és mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem csalódtam, sőt, nagyon elégedett vagyok nem csak a szolgáltatás minőségével és az általuk varázsolt renddel és tisztasággal, de a csapat minden tagjával. Való igaz, hogy nagyon rugalmasan lehet velük az időpontról egyeztetni és gyorsan, minőségi munkát végeznek. Olyan praktikákat tudnak, amit élmény eltanulni tőlük. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki a szabadidejét inkább a gyerekeivel vagy a családdal töltené, a takarítást pedig profikra bízná.