Ilyenről még nem is hallottam

Az egyik nagyon jó barátom nem is olyan régen azzal a hírrel hívott fel, hogy minden létező problémám megoldódni látszik, ami a telefonom lecserélését illeti, ugyanis meséltem neki, hogy azért nem akarom lecserélni az iphone telefonomat, mert nem igazán tudok mit kezdeni a régi telefonommal. Csak úgy betenni nem szeretném a fiókba és senkinek sem tudom odaadni sem sajnos, eladni pedig a piacon nem szeretném, mert sem időm sem pedig energiám nem igazán van arra, hogy a mindennapi teendők és a folyamatos munka mellett megfelelő vevők után keresgéljek. Így aztán egy ördögi körbe kerültem, amiből ne igazán találtam kiutat. Ő pedig azt állította, hogy megtalálta számomra a megfelelő megoldást, és azt a csapatot, akik tudnak segíteni ebben.

Persze rögtön el is mondtam neki, hogy nem igazán szeretnék használt kereskedésekkel foglalkozni, hiszen egyrészt nem jó árakon dolgoznak, másrészt pedig rengeteg rémtörténetet hallottam már, egyszóval finoman fogalmazva is tartok a velük való együttműködéstől. Az én nagyon jó barátom azonban azt mondta, hogy teljesen megnyugodhatok, mert biztos benne, hogy maradéktalan meg leszek elégedve ennek a társaságnak a segítségével, ráadásul ők a használt iphone felvásárlás keretében a régebbi készülékeimet is be tudják venni, és új, boldog gazdát tudnak keresni nekik, még akkor is, ha mondjuk új akkumulátor vagy egyéb kisebb javítás szükséges a telefonokon, hiszen ők szerviz tapasztalatuk és tudásuk segítségével fel tudják javítani ezeket a hibákat, így pedig egy teljesen tökéletes és működőképes, hosszú távon is használható telefonként tudják eladni a piacon.

Mondanom sem kell, hogy szinte azonnal felvettem velük a kapcsolatot, és nem is kellett csalódnom. Hihetetlen kedvesek és segítőkészek voltak már az első telefonbeszélgetés során is, személyesen pedig maximálisan megnyugodtam azt illetően, hogy korrekt és egyenes hozzáállásukkal biztosan nem kell majd a későbbiek során sem csalódnom, így bele is vágtunk az együttműködésbe, és maximálisan meg is vagyok elégedve a hozzáállásukkal, a lelkiismeretes munkájukkal és a segítőkészségükkel egyaránt. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy mási is legalább annyira elégedett lesz velük, mint én voltam.