Az én választásom

Amikor az ember megtalálja a párját, akkor úgy érzi, kiteljesedik számára a világ. Könnyebb és boldogabb lesz az élet, a helyére kerül minden. Nem beszélve arról, amikor az ember abban a szituációban találja magát, amit nagyon sokáig csak mások életében néz végig és kicsit talán irigykedik is. Letérdelnek elé és felteszik azt a kérdést, ami aztán minden addigi dolgot megváltoztat, hogy összeköti-e a párjával az életét. Így történt ez velem is. És természetesen igent is mondtam. Az volt életem legboldogabb napja. Később aztán már a szervezésbe vetettem bele magam. Ez kezdetben könnyebb feladatnak tűnt, de amikor a szolgáltatók közül kellett választani már kicsit komolyabbnak éreztem a feladatot. Főleg az esküvői fotózás területén a szolgáltató kiválasztását.

Mindenképpen olyan fotóst szerettem volna választani, aki nem a beállítások és tökéletes technikai kivitelezés világában jártas csak, hanem a valódi érzelmeket meg tudja jeleníteni a képein. Persze azt még nem tudtam, hogy hogyan fogom tudni a sok lehetőség közül kiválasztani azt a fotóst, aki számomra ebből a szempontból is a legmegfelelőbb lesz. Később aztán rájöttem. A szikyfoto képeit látva ugyanis már nem volt bennem kérdés, hogy találkozni szeretnék Péterrel, és ajánlatot is kértem tőle.

A személyes beszélgetés a maradék kis pici kételyt is elhessegette belőlem, biztos vagyok benne ugyanis, hogy tökéletesen döntöttem, és abban is, hogy a nagy napon jó hangulatban és egy szép emlékként fog zajlani a fotózás, nem pedig feszengve és pózok tengerében, ami alapvetően biztosítja, hogy az anyag jó és színes legyen a képek pedig természetesek és gyönyörűek. Már alig várom a nagy napot, és már most kiváncsi vagyok a képekre is. Egy azonban teljesen biztos, a választásom tökéletesre sikeredett.