Az autó legújabb tartozéka

Az egyik barátnőmmel van egy játékunk. Igazából ebben a játékban még mindig én húztam a rövidebbet, és talán most fordult elő életemben először, hogy azt érezhettem, végre rám is rám mosolygott a szerencse csillagom. Több mint huszonkét éve vagyunk ugyanis barátnők ezzel a lánnyal. Együtt nőttünk fel szinte. Együtt lettünk serdülő kamaszok, együtt éltük át éltünk első csalódásait, sőt, még a főiskolás élmények is közösek, tehát mondhatom, hogy nagyjából végig kísérjük egymás életét.

Ez a játék pedig nem más, mint hogy minden olyan dologgal, apró újdonsággal, viccesnek tűnő speciális dolgokkal meglepjük a másikat, amikről még nem tudjuk pontosan hogy micsoda, de megfog bennünket. Én ezt eddig mindig a rossz oldalról néztem, mert kaptam már tőle olyan sípoló kulcstartót, ami bár tényleg hasznosnak tűnik első pillantásra egy női táskában, de csak addig a pillanatig, ameddig az értekezlet kellős közepén nem gondolja, hogy keresem, és kezd el torka szakadtából sípolni. Így tehát nekem eddig ebből a kis mókánkból sok élvezet nem jutott, egészen a mai napig.

Amit ma kaptam ugyanis nem más, mint egy heelgood cipősarokvédő. Amikor megpillantottam rögtön eszembe jutott a gyerekek kis motorozásához való cipővédő, és jót is nevettünk rajta, kipróbálva azonban hatalmas meglepetés ért. Nagyon szép színei és kialakítása rendkívül divatossá teszi, és a legnagyobb döbbenetemre tökéletesen megvédi vezetés közben a cipőimet. Fel is hívtam a barátnőmet, hogy ilyet rendeljen magának is, mert megoldja a váltócipő használat minden gondját, és hogy elújságoljam neki, mától ez a kedves kis ajándék a kocsim új kötelező tartozéka lesz. Mondanom sem kell, neki sem kellett több, azonnal lépett fel a webshop oldalára és már vette is meg magának a lehető legcsillogóbb darabot, hogy ő is élvezhesse e kicsinyke termék hatalmas értékét.