Harcom a töltőkkel

Én nem tudom ki, hogy van vele, én nagyon szeretem az apple termékeket, mert nagyon könnyű és egyszerű a használatuk és könnyen kommunikálnak egymással nagyon. A telefonom, a laptopom, az órám és a fülhallgatóm együtt. Hihetetlen kényelem, hogy mennyi mindent megjegyeznek ezek a termékek egy egyszerű fiókregisztráció által, és még hihetetlenebb számomra nőként, hogy mennyire könnyű egy-egy új termékre, telefonra például átköltöztetni az adatokat. Minden telefonszám, régi kép és egyéb adat, jelszavak, ha éppen úgy van beállítva a telefon, pillanatok alatt átköltöznek az új termékre.

Igen ám, de mint mindennek, ezeknek a termékeknek is van gyenge oldaluk. Ezeket nagyjából mindenki tudja, és mindenki el is tudja dönteni, hogy ezek ellenére megvásárolja-e a telefont és az egyéb eszközöket, vagy épp akkora problémát okoz neki a készülékek gyors merülése, hogy inkább más márkát választ. Engem nem zavar, hogy gyorsan merül a telefonom, mert a táskámban mindig tudok magammal vinni egy töltőt, és a kocsiban is van lehetőségem feltölteni, de az már igenis zavar, hogy a töltő és töltő kábel annyira nem tartós, hogy most már szinte a folyamatos használattal kéthavonta vennem kellene egyet.

Ezt a harcot az egyik nagyon jó barátom is végig nézte, akivel együtt dolgozok, ugyanis vagy a fejegység romlott el, vagy a kábel mállott szét, de ha épp mindkettő működött volna, akkor elhagytam úgy ahogy van a teljes töltőt. Ő már csak nevetett rajtam, de aztán amikor látta, hogy mennyire megkeseríti ez az életemet, súgott nekem, és amit ajánlott nem volt más, mint a baseus töltő. Azt mondta utánanézett és ez a legjobb a piacon. Tartós és ár-érték arányban a legjobb. Ki is próbáltam, és már tapasztalatból kettőt rendeltem, hogy ha elhagynám is az egyiket, biztosan legyen otthon egy tartalék, mert tény, hogy enélkül nem tudok dolgozni az eszközeimen. Egyelőre teljesen tökéletesen meg vagyok vele elégedve.